jump to navigation

Nu mai rezist septembrie 25, 2008

Posted by Cosmin in din tara piticilor.
Tags: ,
trackback

Un nou subiect a ajuns pe toate canalele tv si toate ziarele. E vorba de criza financiara din SUA. Sunt plictisit de acest eveniment si mai mult decat atat, de aceste minciuni. Americanul si-a mai dat inca odata in petic si a aratat ca aproape intreaga lume este la picioarele amaratului de $.

Sistemul bancar este cel mai modern sistem de furt legal, iar marile manarii facute de personalitati marcante din spatele acestuia te lasa rece. Este un sistem bine gandit in care aceste crize nu sunt intamplatoare, sunt chiar dorite.
Dupa ce mai multe burse din lume s-au „prabusit” si multe banci au schimbat politica fata de credite, presa din intreaga lume si-a facut datoria si-a speriat populatia lumii cu fel de fel de speculatii, iar tatal meu a fost unul dintre milioanele de persoane care au intrat in jocul dorit al celor ce au gandit acest sistem fraudulos.
La cateva zile de la aceasta criza se pare ca solutia a aparut brusc, iar statul a reusit sa injecteze in cele doua banci falimentare milioane de dolari. Tare mi-e ca banii pierduti sunt aceasi cu cei injectati !

Nu mai vreau sa aud nimic despre aceasta criza! M-am saturat de minciuni, m-am saturat de excroci cu invatisari care mai de care mai sfinte ! 😥

Reclame

Comentarii»

1. M - septembrie 28, 2008

ce frumosssssssssssssssssssssss


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: