jump to navigation

meid for uat? (parodie) octombrie 12, 2008

Posted by Cosmin in piticii mei.
Tags: ,
trackback

Va anunt de pe acum ca acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.  Cum ce pamflet? E vorba de „entry-ul” made for what? de pe blogul lui xandu. O sa spuneti ca sunt un rau si etc, dar astia mi-s piticii si bubele din cap! Si 1, 2, 3.. incepem:

„Te-ai intrebat vreodata in viata pentru ce ai fost creat? Si daca nu poti accepta ideea ca mami si tati tau au facut sex dragoste ceea ce inseamna ca tu reprezinti iubirea lor, atunci dam vina pe un Creator care te-a facut ca sa iubesti, nu pentru ca iubit esti. Dar sa revenim la oile noastre si sa ne punem intrebarea pe care si-ar pune-o oricine. De ce? Sa iubim ce?
Ca copil, iubim sa mancam dulciuri, iubim sa stricam jucarii aproape orice, iubim sa facem mofturi enervandu-ne parintii, iubim sa umblam acolo unde nu avem voie, iubim sa ni se faca totul pe plac cand vrem, iubim sa ne jucam, iubim sa vedem ce fac parintii pe furis, iubim ce-i interzis, iubim sa ne stresam parintii.
Mai tarziu, la scoala, iubim sa alergam printre banci, iubim sa nu fim atenti la ora, iubim sa aruncam cu carti si caiete dupa colegul, iubim sa mancam hartie, iubim sa spargem geamuri, table, usi, iubim sa ne deranjam colegul de banca, iubim sa punem piedica, iubim sa facem glume proaste, iubim aruncatul cu privirea la „iubite”.
Ne place Iubim un gen de muzica si nu altul, ne place iubim o mancare si nu alta, ne place iubim o haina si nu alta, ne place iubim un sport si nu altul, ne place iubim soft si nu hard.
As putea continua la nesfarsit cu aceste placeri iubiri, caci mie imi place iubesc viata. Am fost creati sa iubim tot ce prindem, ce avem, ce ne trece prin cap, ce ne fascineaza. Dar este foarte trist, ca iubind atat de multe aceste lucruri simple uitam de parintii nostri Creatorul care ne-a creat ca sa iubim. Am fost creati sa-l iubim pe Creator pentru ca Creatorul ne-a creat ca sa-l iubim.”

Reclame

Comentarii»

1. xandu - octombrie 12, 2008

trebuie sa avem pareri diferite ca persoane, nu?
da, am fost creat de Dumnezeu prin parintii mei, in care a fost pusa o dragoste tot de la Dumnezeu. Faptul ca sunt aici e numai lucrarea lui Dumnezeu.

2. Oae - octombrie 12, 2008

iubim soft si nu hard..huh?! :))
cu siguranta iubim sa facem glume proaste si sa se stresam colegul de banca..doar d’aia e coleg de banca :d

si’ntreb:DE CE sa mancam hartie?..e mai buna/eficienta decat creta?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: