jump to navigation

Eu vs Kaufland noiembrie 1, 2008

Posted by Cosmin in piticii mei.
Tags: ,
trackback

Cel mai ieftin produs de la Kaufland este caruciorul. Mai ieftin de atat nu se poate, doar 50 de bani! Un asemenea carucior este inimaginabil de folositor la casa omului. Este mare, usor de tras/impins si rezistent. Este numai bun la caratul molozului, depozitarea oricaror obiecte, dar mai ales este foarte distractiv: te poti plimba cu el, poti sa-i atasezi un mic motor si sa-l faci un mic Matiz decapotabil ce s-ar strecura fara probleme prin trafic.

Pe viitor vad un nou sport national caruciobalul. Doua echipe, doua porti, 13 oameni pe teren: 6 caruciorasi, 6 impingatori si 2 portari. Scopul este ca prin pase (mingea sa fie aruncata cu mana) date intre caruciorasi sa se inscrie in poarta adversa. Va trebui insa sa existe si o coordonare intre carucioras si impingator, extraordinar!

Nu mai pierdeti vremea, oferta este valabila in limita stocului disponibil (sunt multe momentan, e plina parcarea de ele) cu numai 50 bani puteti salva chiar si planeta, un mijloc de transport nou, ecologic, iar acesta poate fi reciclat usor. Mergi la Kaufland si i-ati caruciorul nene, cu doar 50 bani, atentie, nu 40,99!

Trec zilnic prin parcarea Kaufland, nu stiti ce pierdeti. Acolo am tras cele mai zdravene sperieturi. Ca sa nu ocolesc ditamai parcarea am obiceiul sa o tai printre masini. Deseori mi-a fost dat ca brusc sa porneasca vreo masina cand trec pe langa ea. Ptu drace! mai ales ca eu deobicei merg si concentrat, cu castile la urechi, sa auzi deodata cum porneste o harca de masina pe langa tine, sari speriat ca o matza din copac. Sau mi se mai intampla sa cred ca nu-i nimeni intr-o masina si deodata vezi ca apare cineva la geam 😆
Locurile pentru handicapati sunt mereu ocupate indiferent de cat este de libera parcarea, n-ai sa vezi acolo decat masini scumpe si .. si ta-daaaa masina politiei 😀

Ar mai fi multe de zis despre Kaufland, de modul in care gasesc produsele (acelas produs la 3 oferte), modul in care sunt deschise casele (oricand te-ai duce trebuie sa stai 20-30min la rand) si despre flamanzii care cumpara de cateva milioane umpland toata banda derulata cu produse de la ciorapi la salam Sasesc, de la detergent la Danone, de la praz la cort. Urasc Kaufland, Billa, Real si orice (super)x3market. Unde sunt buticurile de la coltu strazii deschise non-stop pana la ora 00,00 ?! Le vreau inapoi!!

Morala zilei: Nu te apropria de sufletul meu daca nu ma doresti! (stiu n-are niciun sens cu ce am scris mai sus, dar nu eu fac morala, ci ziua 😛 )

Comentarii»

1. Alex - noiembrie 1, 2008

asta se potriveste cu o intrebare de aseara, ce afacere ai vrea sa ai, si eu am zis un lant de supermarketuri :)) deci da, prefer supermarketurile

2. Onyx - noiembrie 4, 2008

Şi mie tot supermarketurile îmi plac. Sunt mai eficiente.

3. Flavian - noiembrie 6, 2008

sunt singuru care a votat ca ii place la piata !? 😛

4. Flavian - decembrie 4, 2008

ecouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ecouuuuuuuu
ecou
:-w
Cosmine ne mai posteziiii ? 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: